Published On: mie, mai 3rd, 2017

Costel Corduneanu, in stare grava la spital. Celebrul interlop a suferit un preinfarct

Costel Corduneanu a fost internat de urgenta la spital dupa ce a suferit un preinfarct. Celebrului interlop i s-ar fi facut rau in timp ce se afla pe un teren de sport din Harlau. In prezent, se afla sub atentia medicilor la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi.

Costel Corduneanu a participat vineri la petrecerea data de Adrian Matian, la botezul fiicei lui. Conform primelor informatii, cheful l-a obosit peste masura pe cel mai temut interlop din zona Moldovei, motiv pentru care ar fi suferit preinfarctul.

Cancan.ro, a luat legatura cu Gratiela Corduneanu, sotia celui supranumit si “Stapanul Moldovei”. Femeia a dezmintit informatiile ca sotul ei ar fi suferit un preinfarct si a explicat motivul pentru care acesta a ajuns la spital.

“Nu a suferit niciun preinfarct. A fost la doua petreceri, iar a doua zi s-a dus la tenis cu prietenii. S-a prabusit pe teren si a fost dus de urgenta la spital. Acolo, medicii au constatat ca nu este vorba de nicio afectiune a inimii si ca nu este ceva grav. Este doar o reactie la stres, la oboseala”, a spus, pentru CANCAN.RO, sotia lui Costel Corduneanu.

Pana sa devina liderul clanului Corduneanu, “Regele Moldovei” a fost sportiv de performanta. Are un palmares impresionant: campion mondial la lupte libere, la categoria cadeti, vicecampion european si participant din partea Romaniei la doua editii ale Jocurilor Olimpice, in 1992 la Barcelona si in 1996 la Atlanta.

 

 

 

Sursa: cancan.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>