Published On: mie, mai 24th, 2017

Copil biciuit de un fost politist de frontiera

Un fost politist de frontiera din Bihor, proprietarul unei ferme din localitatea bihoreana Girisu de Cris, s-a ales cu dosar penal pentru loviri si alte violente dupa ce l-a biciuit pe copilul unei angajate pe care l-a prins jucandu-se cu chibriturile.

Incidentul s-a produs duminica. Baiatul a iesit intr-o anexa unde a aprins cateva hartii intr-o ladita dupa care, speriat, a aruncat ladita, au relatat surse apropiate anchetei pentru CANCAN.RO.

Intre timp, insa, flacarile au fost vazute de fostul politist de frontiera, care s-a enervat si i-a cerut copilului sa aduca biciul cu care, apoi, i-a dat mai multe lovituri peste picioare.

Vanataile ramase in urma loviturilor au fost observate de profesorii scolii la care invata copilul si care au sunat imediat la Politie.

Totodata, primarul comunei, Ioan Pasca, a solicitat efectuarea unei anchete sociale in cazul copilului. „Vom incerca sa-i gasim acestei femei un alt loc de munca si sa-i asiguram o locuinta in comuna”, a spus primarul.

Politistii au inceput deja o ancheta, sesizandu-i totodata si pe reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Bihor

 

 

 

 

 

Sursa foto:Cancan.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>