Published On: mar, mai 30th, 2017

Conflictul dintre Cristian Brot si cei doi agresori ar fi pornit din cauza unei fete / Cristian Brot si Madalin Pentelie iubeau aceeasi femeie

Dupa mai multe zile de la evenimentul tragic cu mai multe impuscaturi de pistol, in urma caruia tanarul Cristian Brot in varsta de 28 de ani si-a pierdut viata, care a pus orasul nostru pe buzele tuturor romanilor, anchetatorii incep sa desluseasca itele care au condus la aceasta tragedie. Desi, initial s-a considerat ca a fost o reglare de conturi, cei trei implicati in conflict avand o istorie tumultoase, se pare ca scandalul s-a iscat din cauza unei tinere. Potrivit anchetatorilor, tanara, fiica unul interlop brailean, le-ar fi pus inimile pe jar atat lui Cristian Brot, cat si lui Madalin Pentelie. Totodata, acestia sustin ca in ziua negra, Cristian Brot l-ar fi vizitat pe Madalin Pentelie cu chef de cearta, nefiind prima scena de acest fel. In urma cu mai mult timp Brot ar mai fi fost la Madalin sa-i ceara socoteala, iar atunci au fost anuntate autoritatile la 112.

Din pacate cel mai recent conflict a fost si ultimul, dupa ce Brot si-a pierdut viata, iar ceilalti doi tineri vor petrece ani buni in spatele gratiilor.

Citeste si: Catalin Iordache(PND) dupa impuscaturile din Plantelor: ”Probabil interlopii cu bolizi de lux a caror proprietate legala nu o pot dovedi sunt considerati de unii politisti mai corecti decat “fraierii” care platesc taxe si impozite”

Martorul de caz sustine ca cei doi tineri au venit hotarati sa incheie conflictul odata pentru totdeauna, fiind convinsi ca uciderea lui Brot este singura solutie: ”Erau hotarati sa il omoare. Madalin striga la Florin sa traga in el, sa il omoare!”

”Cristian purta o discutie civilizata cu Guta, porecla tatalui lui Madalin, spunandu-i de unde atata dusmanie si certuri. Era in fata portii lui Madalin. La un moment dat au venit cei doi cu masina. Brot a luat-o la fuga si am fugit si eu dupa el. Cred ca l-a impuscat la colt. Florin tragea cu pistolul. la un moment dat, Brot a cazut jos. Am incercat sa il bag intr-o curte, insa Madalin a aruncat cu o toporisca dupa mine. M-a lovit la picior. N-am reusit sa il bag in curte ca a venit sa imi dea in cap cu un alt topor. Atunci am sarit intr-o curte”, a mai adaugat martorul, care a dat declaratii si in fata procurorului de caz.

Citeste si: Criminalii lui Cristian Brot, arestati pentru 30 de zile / Florin Pintea, zis Pekenia, a fost retinut pentru omor, iar Madalin Pentelie pentru complicitate la omor

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>