Published On: joi, mai 11th, 2017

CNAIR-ul a inceput constructia sensului giratoriu de la “Trei Movile”

Joi, 11 mai, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a inceput lucrarile pentru constructia sensului giratoriu de  la intersectia “Trei Movile”. La finalul lunii martie, presedintele PSD Braila, Ion Rotaru a spus ca dupa emiterea autorizatiei de constructie, in 30-40 de zile sensul giratoriu va fi gata. Potrivit declaratiei respective sensul giratoriu ar trebui sa fie finalizat la mijlocului lunii iunie.

“Imediat ce se emite autorizatia de constructie, asa cum a fost facuta discutia la Minister, va exista imediat un ordin de incepere a lucrarilor. In plus directorul s-a angajat ca va respecta acel termen de 30-40 de zile maxim pentru a se realiza sensul giratoriu de la Trei Movile, urmad ca cu cel de la intrarea in Statiunea Lacu Sarat se se mai lamureasca un aspect care tine de spatiul vis-a-vis de statia peco, pentru ca acolo sunt niste proprietati private si se mai face o analiza daca nu e nevoie cumva sa se deplaseze un pic spre statiune amplasamentul respectiv pentru a nu intra cumva in zona respectiva, pentru ca exista si o zona de protectie pe marginea drumului european. Primaul cu directorul au discutat si vor face o noua propunere daca este cazul, dar se actioneaza pentru a se rezolva si aceasta problema cu tot circuitul de documente”, a spus Rotaru la momentul respectiv.

Dupa finalizarea acestui sens, CNAIR va demara precedurile pentru constructia celui de-al doilea sens giratoriu, de la intrarea in statiunea Lacu Sarat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>