Published On: joi, mai 4th, 2017

CJ Braila va mari bugetul Dunarii Braila / Francisk Chiriac: “Obiectivul echipei va fi si in sezonul viitor locurile 1-3”

Joi, in cadrul unei conferinte de presa, Francisk Chiriac, presedintele Consiliului Judetean Braila, a felicitat public jucatoarele Dunarii Braila dupa ce au reusit cea mai mare performanta din istoria clublui de handbal, titlul de vicecampioana. Acesta a spus ca in ciuda unor plecari importante de la echipa in aceasta vara, strategia conducerii clubului vizeaza transferarea mai multor jucatoare de aceeasi valoare, pentru ca obiectivul pentru sezonul viitor este un loc pe podium. Totodata, Chiriac a subliniat faptul ca va propune in sedintele viitoare ale Consiliului Judetean suplimentarea bugetului cu inca 500.000 de lei, pentru ca echipa va fi implicata in cupele europene.

“Felicitari fetelor, care au reusit o performanta istorica pentru echipa si oras. Exact cum am declarat si datile trecute vom da in continuare bani pentru sport, pentru performanta. Unele jucatoare au hotarat sa plece de la echipa, pe contracta mai mari in afara, dar acest nu lucru nu inseamna ca conducerea clubului nu lucreaza la o noua echipa care sa faca performanta. Vom da bani in continuare, la handbal si la alte sporturi pe Legea 350, ca altfel nu putem. Obiectivul echipei va fi si in sezonul viitor locurile 1-3, deci tintim in continuare performanta. Bani sunt destui si ma gandeasc foarte serios sa le propun colegilor consilieri sa suplimentam putin suma la handbal(n.r. de la 2,5 milioane de lei la 3 milioane)pentru ca echipa va juca si in cupele europene. Asteptam si alti investitori privati alaturi de echipa“, a declarat Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>