Published On: joi, mai 11th, 2017

Chirurgul Georgescu: “Olguta Crivat ar fi solicitat acea “sustinere”, prin redactarea continutului cu cele doua optiuni de raspuns. Cine ar fi spus NU, daca ramanea doamna, adio functie”

Dupa ce asistentii sefi si coordonatori din Spitalul Judetean au transmis publicatiilor locale un memoriu prin care si-au exprimat sustinerea fata de Olguta Crivat, pentru ca aceasta sa ramana in continuare director de ingrijiri si dupa expirarea contractului, mai multi medici au rabufnit la adresa acesteia. Medicul chirurg Octavian Georgescu, fost consilier PNL, a comentat la un articol pe site-ul Infobraila spunand ca din declaratia domnului dr Dragulescu Dan reiese faptul ca acesta sustinere a asistentilor a fost ceruta de Crivat, iar cine ar fi raspuns negativ, in cazul in care aceasta ar fi ramas in functie, asistentii respectivi isi luau adio de la locul de munca.

Citeste si: Francisk Chiriac, dupa ce asistentii sefi au spus ca o vor pe Olguta Crivat in continuare director de ingrijiri: “Spitalul Judetean va avea o noua conducere”

“Nu ma surprinde faptul ca d-lul Chiriac nu are o pozitie transanta vis a vis de solicitarile "semnatarilor" petitiei asistentilor sefi. Din declaratia domnului dr. Dragulescu Dan, un "apropiat" al asistentilor sefi, d-na Olguta Crivat ar fi solicitat acea "sustinere", prin redactarea continutului cu cele doua optiuni de raspuns. Cine ar fi spus NU, daca raminea d-na, adio functie. Deci toti au semnat DA. Pe de alta parte se stie ca d-na Crivat este o apropiata a domnului senator Rotaru si este foarte posibi ca dupa o astfel de "sustinere" domnul Chiriac sa primeasca ordin de la partid sa o mentina pe functie, mai ales ca in ultima sedinta PSD-local s-a anuntat ca se da drumul la angajari in cadrul spitalului.(de ce s-or fi interzis angajarile in ultima perioada?”, a comentat Octavian Georgescu.

Citeste si: Asistentii sefi si coordonatori de sectii o vor pe Olguta Crivat in functia de director de ingrijiri si dupa expirarea contractului

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>