Published On: joi, mai 18th, 2017

Cheloo a fost condamnat intr-un dosar de trafic de droguri si detinere de droguri de risc

Tribunalul Prahova a decis ca artistul Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo, sa fie condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare si la o perioada de supraveghere de patru ani, precum si la o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce a semnat un acord de recunoastere a faptelor in dosarul in care era anchetat de procurorii DIICOT pentru detinere si trafic de droguri.

Tribunalul Prahova s-a pronuntat in dosarul de trafic de droguri in care Stefan Catalin Ion a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei, magistratii dispunand in cazul acestuia o pedeapsa de doi de inchisoare cu suspendare, o perioada de supraveghere de patru ani si o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii sau plata unei sume in bani, scrie romaniatv.net.

”Mi-am recunoscut greselile. Nu vreti sa cititi dosarul si sa va informati? De ce vreti sa auziti de la mine? (…) imaginea mea este atat de deteriorata sau atat de groaznica de o viata incat nu cred ca poate sa schimbe in rau imaginea mea de artist sau ca ce vreti voi”, a spus Cheloo raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>