Published On: mie, mai 17th, 2017

Cele mai tari glume printre braileni dupa bubuitura misterioasa / “Mi-am scapat portofelul” sau “S-a inceput constructia podului” sunt doar unele dintre ele

Share This
Tags

Ieri, o bubuitura puternica a creat panica atat in Braila, cat si in Galati. Cauza acestui zgomot puternic ramane in continuare in mister, motiv pentru care i-a facut pe cetatenii celor doua orase sa-si dea cu parerea mai mult sau mai putin serios despre aceasta cauza.

Cei mai glumeti au venit cu teorii cum ca a inceput o invazie extrateresta sau ca s-a inceput lucrul la podul peste Dunare: “O fi fost de origine cosmica? O "gaura neagra", sau ceva in genul acesta?”, “Au aterizat extraterestrii”, “S-a inceput constructia podului. Au detonat o gaura pt primul pilon” sau “Mi-am scapat portofelul”, etc.

Totusi, cei care au comentat serios pe acest subiect au spus fie ca s-au detonat unele cladiri din combinatul Galatiului, dar acest lucru a fost rapid contrazis de alte persoane, fie ca bubuitura a fost cauzata de un boom sonic: ”Sunetul s-a produs din cauza detonarii unor cladiri din combinatul Galatiului”, ”A fost sigur un boom sonic,vreun avion supersonic a trecut in mare viteza,sa nu uitam ca baza militara de la Mihail Kogalniceanu este aproape”.

Probabil ultima explicatie este si cea mai aproape de adevar, avand in vedere ca astfel de fenomene au avut loc si in Iasi, in urma cu un an, iar atunci aceasta teorie s-a constatat ca a fost cea adevarata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>