Published On: mie, mai 17th, 2017

Ce face Simona Sensual in timp ce Nicu Maharu este paralizat pe partea stanga!

In timp ce Nicu Maharu are probleme serioase de sanatate, Simona Sensual, fosta iubia, se plimba prin vacante luxoase. Focoasa vedeta s-a rupt de tot de relatia pe care o avea cu Nicu Maharu`.

Simona Sensual se afla in vacanta la Monte-Carlo, unde se distreaza de minune si profita de fiecare clipa petrecuta in destinatia de fite. In imaginile pe care le posteaza pe retelele de socializare, focoasa bruneta pare destul de fericite.

Conform surselor , Simona Sensual ii transmite multa sanatate fostului iubit si toate gandurile bune. Nicu Maharu este paralizat pe partea stanga si refuza sa mearga la doctor. ”Are diabet si, probabil, de acolo i se trage totul pentru ca nu respecta niciun fel de recomandari medicale. Starea lui e una critica”, ne-au spus apropiatii lui Nicu Maharu.

Simona Sensual, pe numele ei real Simona Cristina Stefania Suhoi, este o vedeta din showbiz-ul romanesc, cunoscuta pentru formele ei apetisante, dar si pentru relaţia pe care a avut-o cu Nicu Maharu.

 

nicu-maharu-paralizat simona-sensual simona-sensual-1 simona-sensual-2

 

 

 

Sursa: spynews.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>