Published On: vin, mai 26th, 2017

Catalin Iordache(PND) dupa impuscaturile din Plantelor: ”Probabil interlopii cu bolizi de lux a caror proprietate legala nu o pot dovedi sunt considerati de unii politisti mai corecti decat “fraierii” care platesc taxe si impozite”

Dupa scena care a avut loc in aceasta dupa amiaza desprinsa din filmele din vestul salbatic, cand un tanar a fost impuscat in plina strada, consilierul judetean PND, Catalin Iordache a declarat pentru reporterii Infobraila ca atunci cand a criticat faptul ca obiectictivul ATOP pentru acest an, si anume mentinerea infractionalitatii din Braila la acelasi nivel ca si anul trecut, a fost indreptatit, iar acest lucru a fost demonstrat de aceasta scena. Acesta spune un adevar dur despre activitatea unor politisti si a unor ofiteri. Consilierul sustine ca acestia sunt mai interesati sa-i amendeze pe brailenii care nu poarta centura, dar cand se pune problema luxului in care se scalda interlopii braileni nu pot decat sa le admire bolizii de lux.

Vezi si: EXCLUSIV / GALERIE FOTO: Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost impuscat in Plantelor

"Atunci cand am spus ca ceea ce s-a intamplat la ATOP, cand in documente aparea mentinerea ratei criminalitatii, nu este in regula multa lume s-a suparat. Ceea ce s-a intamplat astazi, arata ca unii politistii, dar si unii ofiteri a unor Servicii de Informatie sunt mai mult interesati sa amendeze brailenii care nu au centura sau ziaristii care fac poze la evenimentele politiei, decat sa se ocupe de marea criminalitate. Probabil ca interlopii care ii sfideaza din masinile de lux a caror proprietate legala nu o pot dovedi nici in somn sunt considerati de unii politisti mai corecti decat "fraierii" care platesc taxe si impozite pentru a-si lua ei salariile", ne-a declarat Catalin Iordache.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>