Published On: lun, mai 8th, 2017

Campania ECOTIC “Orase Curate” ia startul in Braila

Astazi, 8 mai 2017, „Orase Curate”, campania naționala ECOTIC dedicata colectarii electronicelor uzate din mediul urban, ia startul in Braila. Campania incurajeaza locuitorii sa vina si sa predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la centrele de colectare municipale.

Organizația ECOTIC, in parteneriat cu RER Ecologic Service Braila, Compania de utilitați publice Dunarea Braila si Primaria Municipiului Braila prin S.U.P.A.G.L Braila continua campania „Orase Curate”. Dupa trecerea prin Botosani, Filiasi, Targu Mures si Dorohoi, intre 8 – 19 mai 2017, locuitorii din Braila sunt informați si incurajați sa devina constienți de problema DEEE si de necesitatea de a le preda spre reciclare.

Astfel, in perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Braila care va preda un deseu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare municipal din Cartierul Obor, zona Dinamo, va primi un premiu instant. Programul de funcționare al punctului de colectare este de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 10.00 si 17.00 – 18.00.

RER Ecologic Service Braila ofera serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugați sa contacteze dispeceratul la telefon: 0239.611.682.

Campania din Braila continua, in anul 2017, programul național „Orase Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectarii DEEE in mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>