Published On: mar, mai 30th, 2017

Bugetul unei comune, afectat serios de o prostituata

Bugetul unei comune este serios afectat de o prostituata care are amenzi de peste 150.000 de lei. Toate acestea sunt acum restante la bugetul local. Femeia de 49 de ani are domiciliu în comuna Maracineni si practica prostitutia pe centura Buzaului de ani buni. Nu a platit niciuna din amenzile primite, motiv pentru care acestea au acumulat penalitati de întarziere ce depasesc 150 de mii de lei. Sumele figureaza ca datorii la bugetul local. Din aceasta cauza, alocarile venite de la Guvern sau de la Consiliul Judetean sunt diminuate pentru ca pe hartie primaria are bani, sustine Romaniatv.net.

Pe numele femeii continua sa vina amenzi, spre disperarea primarului care nu stie ce sa mai faca sa îsi recupereze banii.

Primaria dintr-o comuna din Valcea s-a confruntat cu o situatie similara. Aceasta a cerut si obtinut în instanta ca prostituatele sa presteze munca în folosul comunitatii în locul amenzilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>