Published On: lun, mai 29th, 2017

Brailenii se impusca si se injunghie intre ei, dar politistii sunt prea ocupati sa confiste capsune si mere

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 26 si 27 mai, politisti rutieri, de ordine publica, de proximitate si de la actiuni speciale, au actionat atât in municipiu, cât si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 39 de unitati comerciale si 15 producatori particulari, legitimate 227 de persoane, oprite in trafic 311 autovehicule si testati cu aparatul etilotest 75 de soferi.

De asemenea, au fost constatate o infractiune si 98 de contraventii pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 14.480 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 63 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 13 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 12 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, iar 10 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au confiscat fructe in valoare totala de 4.175 de lei (225 kg de capsune si 385 kg de mere).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>