Published On: joi, mai 18th, 2017

Braila va fi gazda Campionatului “Drag Racing Events” / Cand se vor putea bucura pasionatii de cai putere de motoarele turate la maxim

In urma cu mai multe luni, presedinte Consilului Judetean Braila, anunta ca impatimitii de cai putere se vor putea bucura de doua evenimente inedite ce urmeaza sa fie organizate pe pista aeroportului Ianca. Cele doua evenimente vor fi organizate de CJ Braila in parteneriat cu o asociatie care se ocupa de astfel de evenimente. Chiriac anunta la perioada respectiva ca primul eveniment va avea loc in mai, iar urmatorul in vara. Ordinea de zi a Consiliului Judetean Braila pe luna mai vine cu o veste proasta si una foarte buna pentru cei care asteptau aceste evenimente cu sufletul la gura. Veste proasta este ca in aceasta luna nu ne vom putea bucura de competitia respectiva, iar veste buna este ca vom fi organizate trei astfel de evenimente.

Asociatia Sportiva “Drag Racing Events” va organiza in lunile iunie, iulie si octombrie curse in cadrul Campionatului <Drag Racing Events> 2017. Datele exacte in care se vor desfasura evenimentele vor fi stabilite in functie de conditiile meteo. Cert este ca fiecare eveniment se va desfasura pe parcursul a doua zile, sambata si duminica.

“Ca si noutate, pe pista aeroportului Ianca anul acesta vor avea loc doua evenimente – si asteptam din partea Ministerului Apararii acordul de principiu, pentru a folosi pista. Vor fi doua evenimente cu masini tunate, deci vor veni pasionatii de cai putere, pentru a se intrece acolo. Speram ca primul eveniment va avea loc in luna mai. Evenimentul va fi organizat in colaborare de Consiliul Judetean Braila si o asociatie specializate in astfel de evenimente. Astept acordul de principiu de la Ministerul Apararii, astfel incat sa putem organiza cele doua evenimente si a da o pata de culoare acelei zone, pentru ca chiar nu se intampla nimic acolo.

Pista e buna, e bunicica. Trebuie in primul rand taiata iarba si curatata si in unele locuri ar trebui, stiu eu, putin aranjata. Acest lucru intra in atributiile organizatorului”, spune Chiriac la finalul lunii februarie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>