Published On: joi, mai 25th, 2017

Braila, unul dintre cele mai murdare orase din Romania / Care sunt cartierele cele mai curate si cele mai murdare

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro.

Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc, Pitesti, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Serverin si Targu Mures. Capitala ocupa pozitia 23 in clasamentul national general.

Potrivit acestui studiu, Braila se afla in top trei cele mai murdare orase din tara alaturi de orasele Resita si Calarasi. Printre orasele ce au primit cele mai slabe notari din partea locuitorilor lor la capitolul curatenie se mai numara si Satu Mare, Focsani, Galati si Alexandria, Zalau, Suceava si Bacau.

In ceea ce priveste situatia pe cartiere, peste 3.000 de braileni au notat cartierele Calarasi 4, Bariera si zona Calarasi ca fiind cele mai curate din oras. Zonele cu cel mai scazut grad al curateniei sunt Brailita, Viziru 3 si Chercea.

La nivel de regiuni istorice, Transilvania a fost desemnata de 42.969 de romani ca fiind zona cu cel mai ridicat nivel al curateniei, pe cand Moldova ocupa ultima pozitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>