Published On: mie, mai 10th, 2017

Batrana si nelinistita / O femeie de 59 de ani i-a furat telefonul unei vecine

La data de 11 aprilie, o braileanca, in varsta de 62 de ani, a sesizat faptul ca, in jurul orei 12:00, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil in timp ce se afla la marginea comunei Gemenele.

In cursul zilei de luni, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale au identificat-o pe o localnica, in varsta de 59 de ani, banuita de comiterea faptei. Telefonul sustras a fost recuperat si predat persoanei vatamate.  Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru furt.

In aceeasi zi, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat pe un brailean, in varsta de 28 de ani, banuit ca, la data de 1 aprilie, ar fi distrus doua scaune din incinta unei sali de jocuri din municipiu.

Prejudiciul, in valoare de 225 de lei, a fost recuperat, iar pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile pentru savarsirea infractiunii de distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>