Published On: joi, mai 25th, 2017

ATENTIE SOFERI: Politistii de la Rutiera ies in numar foarte mare pe strazi

Marti, 23 mai, politistii rutieri braileni au actionat la nivel national pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordarii prioritatii de trecere pietonilor si autovehiculelor care au acest drept. Pentru neregulile descoperite in trafic, au fost aplicate peste 100 de sanctiuni contraventionale.  

Astfel la data respectiva, in intervalul orar 07:00-10:00, Directia Rutiera a coordonat o actiune la nivel national pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordarii prioritatii de trecere pietonilor aflati in traversarea regulamentara a drumului public.

De asemenea, dupa acest interval orar, pe parcursul intregii zile, politistii braileni au actionat pentru depistarea si sanctionarea soferilor care nu acorda prioritate de trecere vehiculelor care au acest drept. La actiunile organizate au participat 43 de politisti braileni, dintre care 34 din cadrul structurilor politiei rutiere.

In urma activitatilor desfasurate, au fost aplicate 104 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea regulilor de circulatie, 12 dintre acestea fiind pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor aflati in traversarea regulamentara a drumului public si 4 pentru neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor care au acest drept.

Totodata, politistii au retinut 19 permise de conducere pentru nerespectarea altor norme rutiere. In cadrul actiunilor efectuate, politistii braileni au constatat 2 infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.

Mentionam ca oamenii legii vor continua si in perioada urmatoare actiunile pentru siguranta traficului rutier si prevenirea evenimentelor negative in trafic.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>