Published On: vin, mai 12th, 2017

ArcelorMittal cauta peste 100 de ucenici in liceele din Braila si Galati

ArcelorMittal Galati isi doreste sa angajeze in aceasta toamna in jur de 100 de ucenici in cadrul uzinei. Reprezentantii companiei isi doresc sa acopere o parte cat mai mare din acest numar in cadrul Saptamanii Portilor Deschise pentru Educatie 2017.

Intr-un interviu pentru Ziarul Financiar, Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galati a spus ca trebuie pregatit viitor, motiv pentru care sunt necesari no lucratori, cu un profil diferit si mai bine pregatiti.

“Anul acesta am hotarat sa ne deschidem portile pentru liceele tehnice. Trebuie sa ne pregatim viitorul, prin urmare avem nevoie de noi lucratori, mai bine pregatiti, cu un profil diferit, care sa fie capabili sa lucreze cu tehnologiile zilei de maine”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galati.

Mai mult de 300 de elevi si profesorii lor, din cadrul liceelor tehnice din judetele Galati si Braila,  viziteaza uzina, echipamentele – cheie, participa la scurte sesiuni de training si se familiarizeaza cu oferta combinatului de la Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>