Published On: joi, mai 18th, 2017

Aparatele de fitness promise de Dragomir nu vor fi montate prea curand / Firmele specializate din vest se feresc de licitatiile Primariei pentru ca ar fi trucate

Unul dintre proiectele de campanie a lui Marian Dragomir a fost amenajarea, in mai multe zone din municipiu, de aparate de fitness. Desi, initial aceste aparate urmau sa fie montate in vara anului trecut, acest lucru nu s-a mai intamplat, din cauza unor probleme birocratice. Dupa problemele de la licitatia pentru plombarea si asfaltarea strazilor din municipiu, edilul sef se confrunta cu o noua problema asemanatoare. Daca in cazul asfaltarii, lucrarile au fost amanate din cauza unei societati care a facut o contestatie, in cazul parcurilor de fitness, firma care a castigat licitatia, in luna noiembrie a anului trecut, nu s-a prezentat pentru a semna contracul. Motivele pentru care s-a ajuns in aceasta situatie nu sunt inca clare.

Dupa ce societatea respectiva nu a mai semnat contractul, Primaria Braila a fost nevoita sa organizeze o noua licitatie, dar stupoare… de aceasta data, nicio firma nu s-a aratat interesata de acest contract. Edilul sef s-a aratat dezamagit de aceasta situatie si a spus ca desi unele firme se plang ca nu au lucrari, niciuna nu si-a depus oferta pentru acest contract. Dragomir a spus ca in bugetul primariei au fost alocati 250.000 de lei pentru amenajarea a trei parcuri de fitnesss si a trei locuri de joaca pentru copii.

Chiar daca in luna aprilie a anului in curs licitatia s-a dovedit un nou fiasco, Primaria inca incearca sa caute o firma interasata pentru acest contract, motiv pentru care a organizat cea de-a patra licitatie si spera ca de aceasta data va avea mai mult succes. O problema importanta o reprezinta numarul mic de firme specializate in montarea cauciucului de pe jos, toate firmele aflandu-se in vestul tarii. Exista zvonuri ca aceste firme se feresc de licitatiile organizate de Primaria Braila, deoarece se tem ca acestea sunt trucate, castigatorul cunoscundu-se dinainte.

Reamintim ca in planul Primariei, exista si reamenajarea mai multor parcuri din municipiu, dar si construirea unui skateparc, pentru pasionatii de sporturi extreme. Din pacate, la cat de greu decurg procedurile, brailenii vor mai avea de asteptat pana cand toate aceste proiecte vor fi inaugurate. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>