Published On: lun, mai 15th, 2017

Amenzi de 124.000 lei aplicate de politistii braileni in weekend

In acest sfarsit de saptamana, politistii din intreaga tara au actionat, in sistem integrat, pentru prevenirea faptelor antisociale si a accidentelor rutiere, pentru linistea si siguranta oamenilor si combaterea ilegalitatilor de orice gen.

In perioada 12-14 mai, politistii braileni, au actionat atat in municipiu, cat si in judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Politistii de ordine publica, politie rutiera, de investigatii criminale, de la investigarea criminalitatii economice, din cadrul formatiunii de arme, explozivi si substante periculoase si luptatori de interventie rapida au fost angrenati in actiunile preventiv-reactive.

Pe timpul activitatilor desfasurate, au fost verificate 90 de societati comerciale si 32 de paznici, legitimate 616 persoane, dintre care 26 au fost controlate corporal sumar, si oprite in trafic 706 autovehicule, fiind testati cu aparatul etolitest 111 conducatori auto.

Totodata, politistii au constatat 24 de infractiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulatiei), au aplicat 523 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 124.000 de lei, si au confiscat bunuri in valoare de peste 3.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>