Published On: vin, mai 19th, 2017

Agentii economici, noua tinta a politistilor / Acestia au confiscat mai multe pachete cu tigari si peste 25 de litri de alcool

In cursul zilei de 17 mai, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pe raza judetului Braila, pentru verificarea agentilor economici care desfasoara activitati pe diverse domenii de activitate.

In urma controalelor efectuate la trei unitati economice care desfasoara activitati in domeniul comercializarii produselor alimentare si industriale, politistii au constatat incalcari ale actelor normative aplicabile in acest domeniu de activitate.

Astfel ca reprezentantilor unitatilor le-au fost aplicate sanctiuni contraventionale, in valoare de 2.000 de lei, fiecare, in conformitate cu prevederile Legii 12/1990. Totodata, au fost ridicate in vederea confiscarii cantitatile de 74 pachete cu tigari si 28 litri de alcool, in valoare totala de circa 1.300 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>