Published On: mar, mai 30th, 2017

Actorii braileni vor juca piesa Ursul pacalit de Vulpe in mai multe orase din tara

Teatrul de Papusi Braila participa la cea de-a XI-a editie a Festivalului de Teatru pentru Copii si Tineret "Pinocchio", Cernavoda 2017, organizat de Primaria Orasului Cernavoda. Actorii braileni vor prezenta pe data de 30 mai 2017 spectacolul "Ridichea uriasa", in regia lui Florin Dumitru.

In cadrul aceluiasi program, Teatrul de Papusi va fi prezent in perioada imediat urmatoare la alte doua festivaluri in domeniu, astfel:

 In perioada 2-4 iunie 2017, actorii braileni vor participa la editia a III-a a Festivalului International de Teatru pentru Copii "Arlechino", Brasov, organizat de Primaria municipiului Brasov si Teatrul pentru copii "Arlechino";

Intre 4-5 iunie 2017, la editia a IV-a a Festivalului de Arta Stradala pentru Copii si Tineret "Magie, Feerie si Povesti", organizat de Primaria municipiului Ploiesti si Teatrul "Toma Caragiu".

Atat la Brasov, cat si la Ploiesti Teatrul de Papusi Braila va sustine piesa "Ursul pacalit de vulpe", care este o dramatizare de Victoria Samoila, dupa Ion Creanga, in regia lui George Popa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>