Published On: joi, mai 25th, 2017

27 de noi posturi la Primaria Braila, majoritatea pentru tineri / Marian Dragomir: “Posturile vacante de inspectori principali si superiori au fost transformate in posturi pentru debutanti si asistenti

Dupa ce ieri, presedintele Consiliului Judetean Francisk Chiriac a spus ca tinerii braileni care doresc sa activeze in administratia publica merita o sansa sa se afirme, iar in acesta sens mai multe posturi pentru inspectori superiori au fost transformate in posturi pentru debutanti, si primarul Marian Dragomir a scris pe pagina sa de Facebook ca si Primaria Braila are incredere in tinerii din oras, iar in acest sens se vor scoate la concurs 27 de noi posturi, iar cele vacante care cereau vechime intre 5 si 9 ani vor fi posturi pentru debutanti.

Citesti si: Mai multe posturi pentru tineri, in cadrul CJ, vor fi scoase la concurs / Chiriac: “Haideti sa le dam sanse si tinerilor”

Totodata, edilul sef i-a invitat pe brailenii interesati de aceste posturi sa participe la concurs, deoarece concurenta nu este una mare si este nevoie de nou personal in Primarie.

“27 de noi posturi noi la Primaria Braila!

Posturile vacante pentru care existau cerinte de 5 si 9 ani vechime (inspectori principali si superiori) au fost transformate in posturi pentru inspectori debutanti si asistenti.

Invit brailenii care doresc sa lucreze in administratie sa aplice pentru aceste posturi si astfel multi dintre cei care au idei si doresc sa avem un oras mai frumos sa poata fi membri ai echipei. Fac aceasta invitatie deoarece la primele concursuri nu am constatat o concurenta foarte mare.

Anunturile privind organizarea concursurilor au fost facute in presa locala scrisa, in Monitorul Oficial si pe pagina de internet a Primariei Municipiului Braila.

Pentru a exista o maxima transparenta va prezint in documentele atasate conditiile mimine pentru participarea la concurs, dar si limitele salariului pentru fiecare post”, a scris Marian Dragomir.

Pentru mai multe detalii click aici!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>