Published On: lun, apr. 10th, 2017

Weekend plin pentru politisti / Au fost verificate 55 de societati comerciale, legitimate 141 de persoane, 99 de soferi opriti in trafic si s-au dat amenzi de peste 23.000 lei

Politistii braileni au actionat, in acest weekend, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

In zilele de 7 si 8 aprilie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atât in municipiu, cât si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Politistii au verificat 55 de societati comerciale, au legitimat 141 de persoane, dintre care 36 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic 99 de autovehicule. Totodata, au fost constatate o infractiune si 95 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 23.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 77 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, iar 3 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere, au retras un certificat de inmatriculare  si au confiscat 20 de pachete de tigari, in valoare totala de 3.300 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>