Published On: mar, apr. 11th, 2017

Viorel Botea a revenit la sefia PMP Braila

Luni, in cadrul sedintei Cosiliului Executiv National al PMP, s-a decis ca fostul presedinte PMP Braila, Mariaoara Nistor, sa treaca la conducerea reinfiintatului UNPR, iar presedinte interimar la PMP Braila a fost numit, profesorul Viorel Botea.

Viorel Botea a mai detinut aceasta functie pana in 22 iulie 2016, cand in urma deciziei de la nivel central ca PMP sa fuzioneze cu UNPR, a fost numita in functia de presedinte Marioara Nistor, care atunci era deputat de Braila. Dupa numirea acesteia la conducerea partidului, Botea a ocupat functia de prim-vicepresedinte.

Botea va ocupa functia de presedinte al PMP Braila pana la organizarea alegerilor interne din partid, care ar trebui sa se desfasoare pana la sfarsitul lunii septembrie a acestui an. In luna octombrie este programata Conferinta Nationala a PMP, in care se va alege viitoarea conducere centrala a partidului condus acum de Traian Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>