Published On: lun, apr. 10th, 2017

VIDEO: Perchezitii DIICOT in forta, la un brailean care avea propria plantatie de cannabis in apartament

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila si ai Directiei Operatiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat o perchezitie domiciliara la o persoana banuita de trafic de droguri de risc. In locuinta perchezitionata, a fost descoperita o cultura in-door de cannabis, iar barbatul vizat a fost retinut.

La data de 6 aprilie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila si ai Directiei de Operatiuni Speciale a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat, de 49 de ani. Cel in cauza este banuit de comiterea infractiunilor de cultivare si trafic de droguri de risc.

In urma perchezitiei, politistii au ridicat 626 de grame de cannabis. De asemenea, in locuinta barbatului, a fost descoperita o cultura in-door de cannabis cu 23 de plante, instalatiile necesare intretinerii culturii, precum si ingrasaminte si alte substante utile dezvoltarii acesteia. Politistii au pus in aplicare 2 mandate de aducere. Cel in cauza a fost retinut, pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>