Published On: joi, apr. 13th, 2017

VIDEO: Isi fura sau nu, Kaufland clientii la cantar?!

La inceputul acestei saptamani, un tanar din Timisoara a postat in mediul online un clip in care se poate observa cum un produs are la raft un pret, iar la casa pretul este altul. Acest clip a facut multa valva pe retelele de socializare, fiind vizualizat de peste 4 milioane de ori si distribuit de zeci de mii de ori. La scurt timp pe pagina oficiala de Facebook a Kaufland Romania a fost postat un mesaj prin care reprezentantii lantului de magazine isi cer scuze pentru cele intamplate.

Vezi si: VIDEO: Cum isi fura “din greseala” magazinele Kaufland clientii

La aceasta postare o persoana a semnalat faptul ca peste cantarele din magazin exista o folie de plastic: “Sunteti singurul magazin care are o "practica" neobisnuita la cantar si anume : cartonul cu reclama pus pe suprafata cantarului! Cantareste cel putin 100 de grade!? Este normal ? Inmultitti gramele acelui carton cu fiecare kilogram cumparat de noi!

Raspunsul reprezentantului hypermarketului a fost ca greutatea foliei de plastic este scazuta automat.

“Buna, Sergiu. Cantarele sunt setate automat sa scada greutatea foliei de plastic disponibile permanent pe cantare. Desigur, la cantarirea ambalajelor, cum ar fi lazile, este necesara interventia angajatului pentru folosirea functiei Tara a cantarului si scadarea ambalajului la cantarire. Numai bine”, a scris reprezentantul Kaufland Romania.

Dupa acest raspuns, un roman a dorit sa se convinga ca acest lucru este adevarat si a mers intr-un magazin Kaufland pentru un mic experiment. Acesta a cantarit mai multi ardei capia si cu folia respectiva pe cantar si fara si s-a filmat in timp ce a facut acest lucru. Pe filmare se poate observa ca exista o diferenta intre greutatea cu folia pe cantar si greutatea fara folie. Totusi, multi romani au aparat lantul de magazine acuzantu-l pe tanarul care a facut filmarea ca nu cunoastea optiunea “TARA” a cantarului, prin care greutatea foliei este scazuta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>