Published On: vin, apr. 21st, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Marian Dragomir: “Cinse se gandea ca vom folosi sararitele pe 21 aprilie? Partea negativa este ca vom manca fructe din import”

Share This
Tags

In acest sfarsit de saptamana peste Romania s-a abatut un val de frig. In mai multe judete s-a emis un cod portacaliu de ninsoare. Mai mult, unele drumuri din tara au fost blocate din cauza zapazii abundente. Si in Braila a nins serios, joi, 20 aprilie, motiv pentru care a fost nevoie de interventia sararitelor pentru a curata soselele din municipiu. Acest lucru se poate observa intr-o postare in mediul online a primarului Dragomir, pe o retea de socializare. Acesta a spus ca angajatii SUPAGL au actionat la foc continuu si eficient. Totodata, acesta a adaugat ca partea negativa a acestei ninsori va fi faptul ca vom manca fructe din import.

“Cine se gandea ca vom folosi sararitele pe 21 aprilie? Nimeni!!!

Partea pozitiva este ca in iarna desi am facut deszapezire de calitate ne-au ramas fonduri, in lipsa mea din oras, cei doi viceprimari si SUPAGL actioneaza cu maxima eficienta si comunicam permanent indiferent de ora si vreme.

Partea negativa este ca vom manca fructe din import”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>