Published On: lun, apr. 10th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Festivalul Florilor de Primavara a oferit brailenilor clipe de magie, in pragul sarbatorilor Pascale

Chiar daca vremea din weekend nu a fost foarte “prietenoasa”, Festivalul Florilor de Primavara organizat de Primaria Braila a fost un succes si se poate spune ca a devenit o traditie. Mai mult, deschiderea oficiala s-a facut vineri, 7 aprilie, sub o ploaie mocaneasca si rece.

In cele trei zile ale festivalului braileanii au putut achizitiona flori de la cei 12 producatori si comercianti de flori. Cel mai frumos aranjament floral a apartinut standului amenajat de Serviciul “Seroplant”, din cadrul Primariei Braila.

In acest an, Primaria a montat, in centrul rondoului, o barca pescareasca dotata cu o napatca, plase si alte ustensile specifice acestei indeletniciri reprezentative pentru zona noastra. Pe langa standurile cu flori, in Parcul Monument au fost montate si tarabe cu dulcuri si figurine specifice sarbatorilor pascale, dar si standuri cu mancare la ceaun, gatita la fata locului.

Pe parcursul celor trei zile, au avut loc mai multe momente artistice sustinute de ansambluri si grupuri de muzica si dans ale Scolilor populare din judet si ale comunitatilor etnice – Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”, Palatul Copiilor, Liceul de Arte “Hariclea Darclee”, “Pandelasul” Insuratei, “Dunarenii” Chiscani, “Romanasii de Rosiori”, dansuri turcesti Constanta, “Pandora” si “Parnassos” sau corul “Voces Concordiae”. Cel mai asteptat spectacol a fost cel de pantomima al celor de la Teatrul “Masca” din Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>