Published On: mie, apr. 12th, 2017

VIDEO: Cum isi fura “din greseala” magazinele Kaufland clientii

In urma cu mai putin de 24 de ore, Cristi Brancovan, un tanar din Timisoara, a postat in mediul online un clip in care se poate observa faptul ca in unele mari lanturi de magazine sunt folosite diferite practici comerciale. Mai exact tanarul a demonstrat cum un produs la raft in Kaufland are un pret, dar la casa pretul e altul. Clipul postat s-a viralizat la scurt timp, iar raspunsul celor de la Kaufland Romania a venit rapid.

Reprezentii hypermarketului au postat pe pagina lor de Facebook un mesaj in care isi cer scuze pentru incovenientele create, motivand ca sunt si ei oameni, iar a gresi e omeneste. Totusi, astfel de greseli apar doar in defavoarea cumparatorilor si niciodata in defavoarea hypermarketului.

“Dragi clienti, in ultimele ore a fost publicat si distribuit un video in care se semnaleaza o diferenta intre eticheta de la raft si pretul de la casa de marcat. Dorim pe aceasta cale sa subliniem faptul ca oricat de mult ne-am dori sa fim perfecti, suntem oameni si uneori pot aparea erori.

Cristi, ne cerem scuze si te asiguram ca nu e o practica a magazinelor noastre. Te invitam o zi la Kaufland, pentru a vedea ce presupune activitatea din magazin si sa iti ascultam ideile. In plus, vrem sa ne revansam pentru situatia neplacuta pe care ti-am creat-o si iti propunem ca pentru fiecare eticheta de pret neactualizata pe care o gasesti, sa donam 500 de lei unei cauze sociale alese de tine. Ce parere ai?”, se arata in mesajul Kaufland Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>