Published On: vin, apr. 28th, 2017

UPU Braila va fi modernizat / In viitorul apropiat UPU va avea un heliport

Miercuri, conducerea Consiliului Judetean si cea a Spitalului Judetean au participat la o videoconferinta cu mai multi reprezentati de la Ministerul Sanatatii si Ministerul Dezvoltarii Regionale in care s-a discutat mai multe subiecte de interes local. Unul dintre aceste subiecte a vizat Unitatea de Primiri Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Braila. In viitorul apropiat se va implementa un amplu proiect privind modernizarea UPU Braila, prin Programul Operational Regional, axa prioritara 8: “Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale”, Obiectivul strategic 8.2 “Imbunatatirea calitatii si a eficientei ingrijirii spitalicesti de urgenta”.

Aceasta modernizare prevede extinderea, modernizarea si dotarea UPU, dar si amenajarea unui heliport. Banii folositi pentru acest proiect vor fi primiti de la Uniunea Europeana. Alina Neacsu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean a spus ca este foarte incantata de disponibilitatea celor de la Minister care isi doresc foarte mult sa sprijine aceasta investitie la UPU Braila. Totodata aceasta a adaugat cat acest proiect se refera la constructii, aparatura si amenajarea unui heliport.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>