Published On: joi, apr. 20th, 2017

Un turc care locuia ilegal in Braila a fost depistat de politisti

Politistii de imigrari au depistat un barbat din Turcia, care nu a parasit teritoriul Romaniei la expirarea dreptului de sedere. Acesta a fost sanctionat contraventional si obligat, prin decizie de returnare, sa paraseasca tara in termen de 15 zile.      

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat, la data de  18 aprilie, un control cu forte proprii, pe raza de competenta, pentru combaterea sederii ilegale si a traficului de migranti, in scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta.

In urma activitatilor intreprinse, a fost depistat, cu sedere ilegala, un cetatean turc, de 36 de ani, care, la expirarea dreptului de sedere conferit de viza de scurta sedere in scop de afaceri, nu a parasit teritoriul Romaniei. Astfel, politistii de imigrari au emis pe numele barbatului o decizie de returnare, prin care este obligat sa paraseasca tara in cel mult 15 zile.

Totodata, cetateanul strain a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 400 lei in conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, republicata, modificata si completata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>