Published On: mar, apr. 25th, 2017

Un cutitar mai putin pe strazile brailene / Un tanar care a batut si a amenintat cu un cutit o persoana necunoscuta a ajuns dupa gratii

La data de 23 aprilie, ora 13:00, ofiterul de serviciu al Inspectoratului de Politie Judetean Braila a fost sesizat de catre un brailean, in varsta de 27 de ani, cu privire la faptul ca a fost lovit cu pumnul si amenintat cu un cutit de catre o persoana necunoscuta.

Deplasati la fata locului, politistii, impreuna cu persoana reclamanta, au procedat la cautarea agresorului in zona in care a fost comisa fapta, iar la intersectia strazii 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Independentei, acesta a fost depistat.

Procedandu-se la interceptarea sa, acesta a fugit, fiind urmarit, imobilizat si incatusat de politisti la intersectia strazii Plevna cu strada Ipotesti. In apropierea locului imobilizarii acestuia, a fost gasit un cutit, in lungime totala de 38 de cm, pe care acesta l-ar fi aruncat in momentul in care era urmarit de catre politisti.

Persoana a fost legitimata, fiind vorba despre un brailean, in varsta de 27 de ani, si a fost condusa la sediul Politiei Municipiului Braila, in vederea continuarii cercetarilor. Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente, amenintare si port de obiecte periculoase, iar cutitul a fost ridicat de politisti in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>