Published On: vin, apr. 28th, 2017

Un bucurestean a fost prins pe Doronbanti cu masina plina cu drujbe

In cursul zilei de 27 aprilie, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica, impreuna cu cei din cadrul Biroului Rutier si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale au actionat, pe raza municipiului, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 74 de persoane si oprite in trafic 58 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 12 conducatori auto.

De asemenea, politistii au constatat 10 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 3.770 de lei,  in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si au retras un certificat de inmatriculare.

In timpul desfasurarii acestei actiuni, la ora 16:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat, pe Bulevardul Dorobantilor, pe un tanar, din municipiul Bucuresti, in timp ce transporta cu autoturismul opt drujbe, fara a detine documente legale de provenienta.

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar bunurile, in valoare totala de 2.400 de lei, au fost ridicate de politisti in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>