Published On: vin, apr. 28th, 2017

Un brailean, fara permis, a fost prins gonind prin Chiscani

In ziua de 26 aprilie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 61 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 12.000 de lei, au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retras trei certificate de inmatriculare.

In urma acestei actiuni la ora 02:00, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic, pe DJ 212, pe raza localitatii Chiscani, pe un brailean, in varsta de 30 de ani, in timp ce conducea autoturismul cu viteza de 87 de km/h.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Pe numele conducatorului auto a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avand permisul de conducere suspendat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>