Published On: joi, apr. 27th, 2017

Un brailean care l-a talharit pe un barbat s-a ales cu arest la domiciliu

La data de 25 aprilie, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au incarcerat pe un brailean in varsta de 30 de ani, care a incalcat obligatiile stabilite de organele judiciare cu privire la masura arestarii la domiciliu.

In fapt, in dimineata zilei de 6.10.2015, la ora 4:30, barbatul, impreuna cu alte trei persoane, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui brailean, pe care l-ar fi deposedat de un telefon mobil si suma de 600 de lei, pe o strada din municipiu. 

Politisti au intocmit in cauza dosar penal pentru talharie calificata, iar pe numele acestuia Judecatoria Braila a dispus, la data de 27.06.2016, masura arestului la domiciliu, fata de celelalte trei persoane, fiind, de asemenea, luate masuri preventive.

La data de 5 aprilie, dupa ce a fost verificat la domiciliu de catre organele judiciare, barbatul a fost depistat de catre politistii din cadrul Biroului Ordine Publica in timp ce conducea un autovehicul pe o strada din Braila. La data 10 aprilie, Judecatoria Braila a admis sesizarea politistilor de investigatii criminale, de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive.

Marti, pe numele acestuia a fost emis mandatul de arestare preventiva, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>