Published On: joi, apr. 6th, 2017

Subcomisarul Marius Budu este pregatit sa preia conducerea Politiei Municipiului / Acesta este singurul candidat la concursul de saptamana viitoare

Saptamana viitoare, mai exact pe 11 aprilie, este programat concursul pentru fotoliul de sef Politiei Municipiului. Dupa ce in toamna anului trecut cms. sef Costel Arbunea a iesit la penie, la conducerea Politiei Municipiului a fost numit pana la desfasurarea concursului, Marius Budu. Dupa ce a petrecut mai multe luni in fruntea Politiei, acesta s-a hotarat sa participe la concurs. Mai mult ca sigur, acesta va fi noul sef, intrucat este singurul candidat. Saptamana viitoare, acesta va sustine un interviu structurat pe subiecte profesionale, in sala de consiliu de la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Subcomisarul Marius Budu are varsta de 34 de si este absolvent al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti. Dupa ce a fost imputernicit initial la sefia Politiei Ianca, acesta s-a inscris si a promovat cu nota mare examenul pentru postul respectiv. La nici 3 ani de la aceasta reusita, a venit imputernicirea la sefia Politiei Municipiului.

Si cei doi adjuncti au fost schimbati, dupa ce comisarii Gabriel Cazan si Nicolae Chituleasa au iesit, de asemenea la pensie. Interimari petru 6 luni au fost cms. Dobrescu Florin Sergiu, seful Politiei orasului Faurei, si cms. Munteanu Iorgu, de la Politia Insuratei, iar dupa ce si-au castigat concursurile sustinute, luna trecuta, cei doi sunt adjuncti cu acte in regula.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>