Published On: mie, apr. 5th, 2017

Siguranta brailenilor, principalul obiectiv al politistilor

In cursul zilei si noptii de 3 aprilie, politisti din cadrul Politiei Municipiului si Politiei orasului Faurei, impreuna cu luptatori de la actiuni speciale, au actionat, in municipiu si judet, pentru prevenirea si combaterea activitatilor de comert ilegal, a faptelor comise cu violenta si a incalcarii regulilor de circulatie rutiera.

Pe timpul actiunilor, au fost verificate 13 unitati comerciale, legitimate 73 de persoane si oprite in trafic 68 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 15 soferi.

De asemenea, au fost constatate 26 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 6.300 de lei, dintre care 16 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 8 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, si 2 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Ca masura complementara, politistii au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>