Published On: mar, apr. 25th, 2017

Si batuta si cu banii luati / O tanara a fost batuta in propria locuinta de un brailean, pentru a-si retrage plangerea penala impotriva prietenei acestuia

Duminica, la ora 16:30, Inspectoratul de Politie Judetean Braila a fost sesizat, prin apel 112, de catre o braileanca, in varsta de 19 ani, cu privire la faptul ca a fost lovita de un tanar de 24 de ani, din Braila, in timp ce se afla in curtea locuintei ei.

In fapt, la data de 21 aprilie, persoana reclamanta a formulat o plangere penala impotriva prietenei acestuia, careia, in luna martie 2017, i-ar fi imprumutat suma de 3.700 de lei, suma pe care aceasta ar fi refuzat sa i-o mai inapoieze, amenintand-o.

In cursul zilei de duminica, 23.04.2017, la ora 16:00, persoana reclamata ar fi venit la domiciliul tinerei de 19 ani, insotita de prietenul sau, care ar fi amenintat-o si agresionat-o, cerandu-i sa-si retraga plangerea.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru infractiunile de lovire sau alte violente si razbunarea pentru ajutorul dat justitiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>