Published On: joi, apr. 20th, 2017

S-a aflat cine e noul consilier al primarului Dragomir / Cine e “femeia tanara, neimplicata politic”

Share This
Tags

In urma cu mai mult timp primarul Marian Dragomir a spus intr-o conferinta de presa ca in curand va avea un nou consilier. Incepand de saptamana trecuta Martinov Camelia este noul consilier personal al primarului Marian Dragomir, preluand totodata si atributiile fostei consiliere Carmelia Dragomir Balanica, numita recent in Guvernul Grindeanu, ca presedinte interimar al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate. Martinov Camelia are varsta de 42 de ani si este casatorita. Aceasta este de profesie economist si in ultimii 8 ani a fost sefa supermarketului XXL din Bariera Calarasilor. Asa cum a spus la perioada respectiva edilul sef, noul consilier nu este implicata politic.

“Sa fie permanent in oras pentru a vedea daca societatile de salubrizare ridica gunoiul la timp. Sa imi faca informari periodice vizavi de aceste aspecte privind amplasarea containerelor pentru cele doua fractii: umeda si uscata. Sa urmareasca modul in care intervenim cu Seroplant pentru toaletarea spatiilor dintre blocuri, pentru plantarea de pomi atunci cand vom incepe. Va fi o persoana tanara, neimplicata politic, care nu este membra a niciunui partid si nici nu a fost vreodata. Provine din mediul privat”, spunea Dragomir la perioada respectiva.

Dupa numirea acesteia, edilul sef a caracterizat-o pe aceasta ca pe o persoana ambitioasa, care stie ce inseamna performanta, avand in vedere ca condus 80 de oameni la magazinul Penny Market XXL.

”Am angajat deja un nou consilier al primarului. Este Camelia Martinov. Economist, nu este membru de partid. Am lucrat cu ea foarte multi ani in mediul privat. Este o persoana ambitionasa, care a demonstrat ce inseamna performanta, conducând un colectiv de 80 de oameni la magazinul Penny Market XXL din Braila”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>