Published On: mar, apr. 11th, 2017

Romania, tara tuturor posibilitatilor / Intr-un oras exista o taxa pe umbra

Autoritatile locale din Romania se dovedesc a fi extrem de inventive cand vine vorba despre taxe. In mai multe localitati din tara sunt taxate cu cateva sute de lei casatoriile din weekend, iar in Bistrita a ajuns sa se taxeze si umbra facuta de animale, scrie Antena3.

Taxa nascocita in urma cu cativa ani de Primaria Bistrita are ca obiect, practic, umbra facuta de animalele iesite la pasunat in zonele limitrofe padurii de langa Bistrita. Proprietarii de animale care folosesc pasunile de langa oras trebuie sa plateasca Primariei Bistrita 110 lei pe hectar.

Iar acessta nu e singura taxa ciudata nascocita de autoritatile locale din Bistrita. Tot aici esti taxat cu 240 de lei daca vrei sa iti faci inca o usa de acces la casa, pe langa cea existenta. Daca este vorba despre usa de acces in curte taxa este de 120 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>