Published On: mie, apr. 5th, 2017

Primarul le-a pregatit mai multe surprize brailenilor de Florii / Dragomir: “De Florii – Festivalul Florilor de Primavara in Parcul Monument, fara fum si gratare”

Marian Dragomir a scris pe contul sau de Facebook ca se lucreaza intins la nivelul intregului municipiu. In unele zone precum, strada M. Eminescu se asfalteaza si se fixeaza pavele, Piata Microhala se modernizeaza, iar in mai multe zone, Seroplant lucreaza la spatiile verzi. In ciuda acestor lucrari masive, edilul sef nu a uitat si ca in mai putin de doua saptamani romanii vor sarbatori Pastele. Acesta a precizat ca weekendul urmator, pe 8 si 9 aprilie, brailenii pot participa la Festivalul Florilor de Primavara, eveniment organizat in Parcul Monument, unde ii vor revedea pe actorii Teatrului Masca, care au facut spectacol toamna trecuta.

Pe langa spectalolul celor de la Teatrul Masca, brailenii se vor bucura si de doua expozitii cu statui vivante, „Vis de primavara” si „A fost odata ca niciodata”, o expozitie foto si un spectacol de muzica. Mai mult, primarul a dorit sa sublinieze faptul ca brailenii se vor putea infructa din mancarea traditionala romaneasca la ceaun (fara fum si gratare).

“Saptamana aceasta lucram la – Asfaltari , Fixare pavele Strada M. Eminescu (nisipul trebuie sa ramana pentru impanare cateva zile dupa terminarea lucrarii), Piata Microhala, cu Seroplant pe Calea Galati, la Dinamo in Cartierul Obor, sistematizam zona de spatii verze si redescoperim Braila, orasul cu salcami, schimbam indicatoare cu Braicar, pregatim noi sterilizari in aprilie . Multumim Rod Resque Romanian si Salvate Canes e.V.), Asiguram finantarea Bazinului Olimpic de langa Sala Polivalenta.

De Florii – Festivalul Florilor de Primavara in Parcul Monument – spectacol statui vivante cu Teatrul Masca, muzica romaneasca si cea a minoritatilor din Braila va invalui in aer de primavara atmosfera expozitie flori cu vanzare, mancare romaneasca la ceaun (fara fum si gratare)”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>