Published On: joi, apr. 20th, 2017

Premierul Grindeanu va veni la Braila / Simona Draghincescu: “Poate ca a venit timpul ca politicienii sa vina la Braila si cu treaba”

Vineri, Braila va fi vizitata de mai multi ministri, in frunte cu premierul Sorin Grindeanu. Printre ministrii care il vor insoti pe premier se afla si actualul ministrul al Economiei si deputat PSD  de Braila, Mihai Tudose.

Acestia se vor intalni atat cu primari ai comunelor si alesi locali, cat si si cu oameni din mediul privat, precum agricultori si afaceristi de pe plan local.

Dupa acest anunt, liderul PND Braila, Simona Draghincescu, unul dintre cei mai mari sustinatori la nivel local al partidului social democrat s-a aratat foarte incantata ca liderii tarii si-au amintit de Braila si cand nu sunt alegeri.

“De 27 de ani oamenii politici, cu sau fara functii guvernamentale, au venit la Braila numai inainte de alegeri sau in timpul alegerilor, indiferent de culoarea politica. Poate ca a venit timpul ca politicienii sa vina la Braila si cu treaba, intre alegeri, sa mai rezolve cate ceva si sa mai dea cate un imbold economic judetelor ramase mai la coada "clasamentului" investitional… Se pare ca deputatul Mihai Tudose stie ce are de facut”, a spus Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>