Published On: vin, apr. 21st, 2017

Politistilor braileni li s-au facut pofta de scrumbie / Doi barbati au fost lasati fara cateva kilograme de scrumbie de politisti

Miercuri, politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru l-au depistat in trafic, pe raza comunei Stancuta, pe un barbat, in varsta de 36 de ani, din localitatea Mircea Voda, in timp ce transporta, cu autoturismul, cantitatea de 4,5 kg de peste, specia scrumbie, fara a detine documente de provenienta.

De asemenea, politistii l-au depistat, pe raza comunei Stancuta, si pe un barbat de 46 de ani, tot din Comuna Mircea Voda, in timp ce transporta cu autoturismul cantitatea de 10 kg de peste, specia scrumbie, fara a avea documente legale de provenienta a acestuia.

Pe numele celor doi au fost intocmite dosare penale pentru transportul de peste fara documente legale, in conformitate cu prevederile O.U.G. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, iar cantitatea de scrumbie, in valoare totala de 195 de lei, a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>