Published On: mie, apr. 26th, 2017

Politistii locali ii ard la buzunare pe brailenii certati cu bunul simt, care arunca gunoiul in spatiul public sau care parcheaza “ca un bou”

In perioada 18 – 25.04.2017, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila, in conformitate cu competentele conferite de Legea nr.155/2010. Politistii locali au constatat si aplicat un numar de 69 sanctiuni contraventionale in valoare de 22.765 lei. Dintre aceste amenzi, 8 au fost aplicate persoanelor certate cu bunul simt, care au aruncat gunoiul pe statiul public, iar cele mai multe, 22 la numar, au fost date brailenilor care au parcat sau stationat “ca un bou”. Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, stationarea si accesul interzis, au fost aplicate un numar de 22 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 4.060 lei si au fost aplicate un numar de 44 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R.

“In perioada analizata au fost depistate si sanctionate  8  persoane cu amenzi in valoare de  2.550  lei, conform H.C.L.M. Braila nr.5/2003.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice, a reziduurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz),  au fost depistate si sanctionate contraventional  2  persoane cu amenzi in valoare de  2.250  lei, dupa cum urmeaza:

– Asan Florentin, in varsta de 46 ani, din Braila, str.Barbu Stefanescu Delavrancea nr.17A – cu  amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe str.Barbu Stefanescu Delavrancea la intersecție cu str.Sportului aruncand dintr-un  carucior  metalic doi saci din plastic plini cu gunoi menajer, pe domeniul public in loc neautorizat.

– Fiscuci Viorel, in varsta de 47 ani, din Braila, str.Rosiori nr.6 – cu  amenda in valoare de 1000 lei – fiind depistat pe str.Danubiului la intersecție cu str.Fața Portului depozitand 2 m3 de gunoi menajer, pe domeniul public in loc neautorizat”, se intr-un comunicat de presa al Politiei Locale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>