Published On: joi, apr. 27th, 2017

Politistii de la Rutiera au tras pe dreapta 66 de soferi, in cateva ore

In cursul zilei de 25 aprilie, politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila si cei ai Politiei Orasului Ianca au actionat, pe raza municipiului, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Totodata, politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila au actionat si pe linia prevenirii ilegalitatilor privind operatiunile de transport, depozitare si comercializare a preparatelor din peste.

Cu aceasta ocazie, au fost controlate 9 societati comerciale, legitimate 76 de persoane, dintre care 11 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 66 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 18 conducatori auto.

De asemenea, politistii au constatat 28 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 6.000 de lei,  dintre care 21 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 7 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>