Published On: mar, apr. 11th, 2017

Politistii braileni au dat amenzi de peste 17.000 de lei in ziua de Florii

In cursul zilei de 9 aprilie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, Politiei Orasului Ianca si Politiei Orasului Insuratei au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Au fost verificate 11 unitati comerciale, legitimate 34 de persoane si oprite in trafic 28 de autovehicule.

De asemenea, politistii au constatat o infractiune si 47 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 17.000 de lei, dintre care 22 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 9 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 12 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>