Published On: joi, apr. 6th, 2017

Politistii braileni au confiscat haine de blana in valoare de peste 40.000 de lei

Marti, 4 aprilie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite comise de agentii economici care comercializeaza articole vestimentare din piele naturala.

 Cu aceasta ocazie, l-au depistat pe un barbat, in varsta de 42 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, care a expus spre comercializare, in fata unui complex comercial,  mai multe articole vestimentare din piele si din blana, pentru care nu detinea documente de provenienta.

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, iar marfa (50 de haine din blana, 25 de veste si 77 de curele din piele, s.a.), in valoare totala de 41.150 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, in conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>