Published On: vin, apr. 21st, 2017

Podul peste Dunare si revitalizarea Promexului, doua dintre principale obiective ale Guvernului pentru Braila / Grindeanu: ”Valoarea proiectului “Podului peste Dunare” este de 500 milioane de euro, avem banii”

Share This
Tags

Astazi, Braila a fost vizitata de premierul Grindeanu, care a fost insotit de ministerul Agriculturii, Petre Daea, ministrul Economiei, deputatul PSD de Braila, Mihai Tudose si vicepremierul ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh.

Acestia au abordat mai multe subiecte, atat de interes national, cat si ,bineinteles, cele interesante pentru braileni. Premierul a spus ca unul dintre cele mai discutate subiecte din ultimii ani, in special in anii cu alegeri, si anume “Podul peste Dunare”, poate deveni realitate mai repede decat se asteapta brailenii. Grindeanu a spus ca cel tarziu la sfarsitul lunii mai, proiectul va fi publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice(SEAP) pentru a fi atribuit. Acesta a adaugat ca  valoarea acestui proiect este una foarte mare, ridicandu-se la aproximativ 500 de milioane de euro, dar acesti bani exista, deoarece pentru construnctia podului respectiv se vor folosi bani europeni.

Un alt subiect de interes pentru braileni a fost indemnizatia pentru agricultori si posibilitatea ca pe viitor de irigatii gratuite. Ministrul agriculturii a spus ca foarte multi agricultori braileni au primit indemnizatia, dar si ca au existat mici probleme cu dosarele altora si ii aceasta la discutii pentru a le rezolva.

Ultimul subiect abordat, dar nu cel din urma si poate cel mai interesant, a fost discutia despre o viitoare revitalizare a Promexului. Mihai Tudose a spus ca in viitorul apropiat se doreste aducea Promexului, una dintre intreprindere reprezentative a orasului Braila la gloria de alta data.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>