Published On: vin, apr. 28th, 2017

PNL Braila organizeaza campania “Doneaza sange, sangele nu are culoare politica”

In luna mai PNL Braila va derula campania “Doneaza sange, sangele nu are culoare politica”. Astfel, liberalii ii invita pe braileni sa vina in numar cat mai mare la aceasta campanie pentru ca in spital este foarte mai nevoie de sange. Deputatul liberal Antoneta Ionita, care a fost medic in sistemul de urgenta, cunoaste foarte bine situatia grea, din cauza lipsei de sange si ii indeapma pe braileni sa se prezinte la aceasta campanie.

“Este o criza acuta de sange in toata tara. Lansez un apel catre braileni sa participe la campania noastra. Vom organiza corturi, pe care le vom monta in oras, in acestea vor fi membri ai PNL care le vor oferi doritorilor toate informatiile necesare. Donarea efectiva se va face la Centrul de Transfuzii, sub atenta supraveghere a personalului de acolo. Urgenta nu ti-o planifici. Consider ca trebuie sa facem ceva pentru pacientii din Romania, pentru ca traim intr-o tara bolnava, unde e mereu nevoie de sange”, a declarat deputatul PNL Antoneta Ionita.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>